Majofique Wezep

Inloggen

Alleen toegang voor beheerder. Geef het wachtwoord in.
User (optional):

Password:


7 oktober 2023 Hasselt

Dames van Majofique winnen goud.

Afgelopen zaterdag 7 oktober 2023 zijn drie dames van Majofique afgereisd naar Hasselt voor een twirlwedstrijd van de OBM. Dit keer zonder coach draaiden Jacqueline v.d. Berg, Aylaine Spaan en Richelle Pieters hun routines.

De dames vonden het vreemd om zonder Gerda (hun trainster) op pad te gaan, maar ondanks het gemis hebben de dames erg goed gepresteerd. Zo werden Aylaine en Richelle 1e met hun duo en verdienden goud. Met een punten aantal van 78,6 en plaatsten zij zich ook voor de Kampioenschappen. Solist Jacqueline behaalde geen podium plek, maar kreeg van de jury een punten aantal van 79,8 en plaatste zich ook voor de Kampioenschappen. Aylaine deed als solist met twee onderdelen mee. Zij behaalde met haar 1 baton 83 punten en plaatsing voor de Kampioenschappen. Met haar Dance behaalde zij 83,6 punten en ook plaatsing voor de Kampioenschappen. Richelle behaalde met haar 1 baton 80,6 punten en ook plaatsingspunten voor de Kampioenschappen en met haar Dance behaalde zij 76,8 punten.

De Kampioenschappen vinden op 4 november plaats op het ’t Harde.

De dames waren zeer tevreden met de resultaten, ook Gerda vond dat zij het super hadden gedaan. Zij werd op de hoogte gehouden tussen de optredens door en kon alles op film bekijken.

 

nach oben