Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Zaterdag 15 juni: 8 podiumplekken!

Zaterdag 15 juni: 8 podiumplekken!


Zaterdag 15 juni hadden de dames van Majofique een wedstrijd van de MBGF te Kerkdriel. Acht podiumplekken gingen naar de twirlsters uit Wezep.

De laatste wedstrijd voor de zomervakantie werd gehouden in Kerkdriel. Het was een eindje rijden, maar de dames van Majofique gingen met hele mooie resultaten naar huis. De dames hebben veel plezier gehad, maar er kwamen ook tranen aan te pas. Zo zullen wij het duo Thirza Holstege en Kim Spaan niet meer op de wedstrijdvloer zien. I.v.m. haar opleiding moet Thirza helaas stoppen. Vandaag was het een mooie afsluiting in Kerkdriel.

De dames behaalden met 12 optredens, 8 podiumplekken. Drie 1e prijzen met een gouden medaille waren voor 1 batonner Kim Spaan het duo Kim en Thirza en het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch. Twee 2e prijzen met een zilveren medaille en beker waren voor Charissa van Gelder en het Jeugdteam. Drie 3e prijzen met een bronzen medaille en beker waren voor Nicole Ponstein, 1 batonner Aylaine Spaan en het Seniorenteam.

Ook konden de dames de nodige plaatsingspunten behalen voor de Kampioenschappen MBGF Gelderland/Flevoland of het NK. De plaatsingspunten voor de Kampioenschappen zijn behaald door solisten Charissa van Gelder, Nicole Ponstein, Shannen Ponstein en Aylaine Spaan. Het duo Kim en Thirza, het Jeugdteam en het Seniorenteam. Kim Spaan plaatste zich voor het NK als 1 batonner. 

 

 


- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben