Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Verslag wedstrijd 16 oktober in Apeldoorn

Verslag wedstrijd 16 oktober in Apeldoorn


In het ochtendprogramma mochten dit keer de solisten, duo’s, ensembles en teams hun kunsten op de wedstrijdvloer laten zien. In de Jeugd 3 basis. Solist Ysanne Westera behaalde 77,6 punten, Lieke Fijn behaalde 75 punten en Charissa van Gelder behaalde 78,8 punten en een 3e podiumplek. Dit was tevens haar laatste optreden als solist. Het duo Charissa van Gelder en Nicole Ponstein behaalden een 2e prijs met 71,8 punten en het ensemble Lieke, Ysanne, Charissa en Nicole werden 3e met 72,8 punten. Na de jeugd mochten de junioren hun kunsten laten zien. Shannen Ponstein werd 4e met 76,8 punten.

Solist Alja Hofman werd 2e met 80,4 punten in de Senior Basis klasse, Aylaine Spaan behaalde 77,2 punten en werd 3e in de Midden klasse. Als laatste optreden voor de middag was het seniorenteam aan de beurt. Helaas met 3 dames (Kim, Sjoelle en Vienna) die niet mee konden doen i.v.m. een blessure. Ondanks deze handicap behaalden zij 78,6 punten en een 2e plaats. Dit ook dankzij Jolanda die invalster is voor dit team en de routine in nog geen twee weken heeft ingestudeerd. Met het middagprogramma mochten de 1 en 2 batonners Aylaine Spaan en Alja Hofman hun routine laten zien.

Aylaine Spaan behaalde 2,3 punten en een 3e prijs in de Adult N3 klasse, Alja Hofman kwam ook in deze klasse uit, maar als 2 batonner en zij werd 1e met 2,9 punten. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn echt super trots op alle leden. Al heb je niets gewonnen, jullie hebben goed je best gedaan.- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben