Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Uitslag wedstrijd Creil 18 mei

Uitslag wedstrijd Creil 18 mei


Zaterdag 18 mei hadden de dames van Majofique een wedstrijd van de NBTA te Creil. Zeven podiumplekken gingen naar de twirlsters uit Wezep.

Een warme dag in Creil, af en toe konden de dames even van het mooie weer genieten. Grotendeels waren de dames in de Toernooihal om in te trainen en om hun kunsten te laten zien aan de jury.

De dames van Majofique behaalden in totaal 7 podiumplekken met 14 optredens. Er werden twee 1e prijzen gewonnen door het duo Kim Spaan en Thirza Holstege en het Jeugdteam. Vijf 3e prijzen met brons gingen naar Charissa van Gelder met haar dancetwirl, Lieke Fijn met Kidstwirl, Kim Spaan met haar 1 baton, het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch met hun dancetwirl en het seniorenteam (wat nu als ensemble mee deed) met hun dancetwirl.

De andere solisten Aylaine, Vienna, Shannen, Nicole, Rachel en Ysanne behaalden geen medaille, maar eindigden bovenin in hun klasse.
 
Ysanne Westera deed vandaag voor het eerst mee met haar kidstwirl. Goed gedaan!
 
Coaches Gerda Spaan en Jolanda Bekenkamp Zijn trots op alle leerlingen en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 15 juni in Kerkdriel. Daar zal het jeugdteam voor het eerst hun nieuwe routine laten zien. En een andere samenstelling van het team.
 

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur
 
  


- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben