Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Twirlsters van Majofique winnen goud, zilver en brons

Twirlsters van Majofique winnen goud, zilver en brons


Het afgelopen weekend hadden de dames van Majofique hun 1e wedstrijd van het seizoen. Deze werd gehouden in Marknesse door de NBTA.

De 1e wedstrijd van het seizoen is altijd weer spannend, nieuwe routines, nieuwe indelingen van de groepen. Het was een lange dag voor de dames van Majofique. Er werd gestreden in verschillende klasse op verschillende niveau’s. Het was weer een medaille regen voor de dames van Majofique.

Het jeugdteam uitkomende in de Juvenille Klasse en het Seniorenteam uitkomende in de Senioren Beginner Klasse hadden een 1e podiumplek en namen goud mee naar huis.
De zilveren medailles gingen naar het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch, zij komen uit in de Juvenille Novice Klasse. Charissa behaalde ook zilver, een 2e plek, met haar dancetwirl in de Juvenille Beginners Klasse.
 
Het brons was voor het duo Thirza Holstege en Kim Spaan, zij komen uit in de Senioren Beginners Klasse. Ook was er brons voor Lieke Fijn. Zij werd 3e in de Peewee Klasse bij het onderdeel Kidstwirl. Dit was voor Lieke haar allereerste medaille die zij tijdens een wedstrijd heeft gewonnen.
 
Nicole Ponstein deed vandaag voor het eerst haar dance. Zij kwam uit in de Introductie Klasse. Nicole werd 2e en op de eerstvolgende wedstrijd zal zij in de Juvenille Novice Klasse uitkomen. Ook de dames die niet in de prijzen vielen scoorden hoog in het klassement.
 
Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg trots op de prestaties van deze dag!
 
 
  


- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben