Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Succesvolle wedstrijd 18 september

Succesvolle wedstrijd 18 september


Afgelopen zaterdag 18 september was het eindelijk zover. Na ruim ander halfjaar geen wedstrijden te kunnen draaien in verband met Corona, mocht het nu weer. Niet zoveel toeschouwers als anders, maar wat keek iedereen (deelnemers en de bond MBGF) hier naar uit!
Op vrijdagavond begon het al voor Majofique om alles klaar te zetten in de Kamphal te Wezep. Met dank aan de vrijwilligers werd de zaal omgetoverd tot een echte wedstrijdzaal. Zaterdag om half 10 begon de wedstrijd, iedereen moest weer wennen na zo’n lange tijd geen wedstrijden te kunnen draaien. Toch was het een succesvolle dag voor Twirlvereniging Majofique.

Eerst waren de 1 en 2 batonners aan de beurt. Kim Spaan behaalde 2,8 punten (geen podiumplek) in de Adult N2 klasse, Aylaine Spaan behaalde ook 2,8 punten in de Adult N3 klasse, Alja Hofman kwam ook in deze klasse uit, maar als 2 batonner werd zij 1e met 3,6 punten. Aylaine en Alja hebben zich geplaatst voor het NK wat in januari 2022 plaats zal vinden. Toen gingen we verder met de solo’s, duo en ensemble in de Jeugd 3 basis. Solist Ysanne Westera behaalde een 3e plaats met 77,8 punten, Lieke Fijn behaalde 74,2 punten (geen podiumplek), Charissa van Gelder behaalde 76,8 punten (geen podiumplek). Het duo Charissa van Gelder en Nicole Ponstein behaalden een 1e prijs met 69,8 punten en het ensemble Lieke, Ysanne, Charissa en Nicole werden ook eerste met 68,2 punten. Na de jeugd mochten de junioren hun kunsten laten zien. Vienna Ponstein werd 3e met 81,4 punten en haar zus Shannen Ponstein deed er een schepje bovenop en werd 2e met 82,8 punten en plaatsing voor de Kampioenschappen MBGF die dit jaar in November gehouden worden.
Ondanks een gebroken neus, geblesseerde enkel en een valpartij tijdens de show scoorden de senioren geweldig!! Solist Alja Hofman werd 3e met 83 punten in de Senior Basis klasse, Aylaine Spaan behaalde 82,2 punten in de Midden klasse en werd 2e. Beide dames hebben zich geplaatst voor de Kampioenschappen MBGF. Als laatste optreden was het seniorenteam aan de beurt, eindelijk na 2 jaar konden zij de routine aan de jury showen. Zij behaalden 83,6 punten een 1e plaats en plaatsing voor de MBGF Kampioenschappen.

Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn echt super trots op alle leden, het was geweldig om dit weer mee te maken! De leden stonden er weer, en hoe!
Daarna was het opruimen, iedereen die heeft geholpen, ontzettend bedankt. Wat moeten wij zonder vrijwilligers! Een topdag met een topteam van vrijwilligers!!!- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben