Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Kampioenschappen MBGF/NTSB

Kampioenschappen MBGF/NTSB


Afgelopen zaterdag 6 november hadden de dames van Majofique de Kampioenschappen MBGF/NTSB van Gelderland. Deze werd gehouden op ’t Harde.

Ondanks alle geblesseerde dames, was de dag toch succesvol verlopen voor Majofique. Dit was de derde wedstrijd na de lockdowns van COVID-19. Vandaag was het eerst de QR-code checken, voordat je de sportzaal mocht betreden.

Na een ontspannen wedstrijddag, werden de Kampioenen van Gelderland (MBGF/NTSB) opgenoemd. De Kampioenen van Majofique zijn: het duo Charissa van Gelder en Nicole Ponstein in de jeugd 3 basis een 1e plaats. Alja Hofman met haar 2 baton in de Senior N3 een 1e plaats. Het ensemble Lieke, Nicole, Charissa en Ysanne in de Jeugd 3 basis een 1e plaats en het ensemble senioren (is eigenlijk een team, maar 4 mensen geblesseerd Kim, Sjoelle, Vienna en Jacqueline) Aylaine, Alja en Shannen in de senioren basis een 1e plaats. Zij mogen zich een jaar lang Kampioen van Gelderland noemen. Een 2e podiumplek en zilver ging naar Aylaine Spaan met haar 1 baton routine. Lieke Fijn straalde in haar nieuwe twirlpak, maar behaalde helaas geen podiumplek, net als Ysanne Westera, Aylaine Spaan, Alja Hofman en Shannen Ponstein met hun solo routine. Zij behaalden wel mooie punten en eindigden op een 4e of 5e plek. Iedereen was goed tevreden over de behaalde resultaten.

Op 22 of 23 januari mogen een aantal dames Majofique vertegenwoordigen op het NK MBGF/NTSB te Almere. Het Seniorenteam, Alja 2 baton, Aylaine 1 baton, Shannen Ponstein met haar AP solo, Vienna Ponstein ook met haar AP solo, Alja met haar AP solo en Aylaine met haar AP solo. Wij wensen hun heel veel succes!- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben