Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Welkom > Fantastische provinciale kampioenschappen in 't Harde

Fantastische provinciale kampioenschappen in 't Harde


 Het afgelopen weekend (2 november) mochten de twirlsters van Majofique deelnemen aan de Provinciale Kampioenschappen MBGF te ’t Harde.

Een spannende dag op de Kampioenschappen, met 8 optredens kwam Majofique voor de dag en er werden zes podiumplekken behaald en zes plaatsingen voor het NK wat op 18 en 19 januari 2020 zal plaatsvinden in Almere.

De 1e podiumplekken met goud waren voor het Jeugdteam met 76,8 punten uitkomende in de AP Jeugd 2, ook hadden zij vandaag voor het eerst de nieuwe pakken aan wat wel erg mooi stond. Charissa van Gelder met 82 punten (AP Jeugd 2) en Aylaine Spaan met 82,4 (Senior Midden).
De nummers 2 die een zilveren medaille verdienden, waren het duo Charissa van Gelder en Esmee v/d Bosch met 79,4 punten in de AP Jeugd 3 Basis Klasse. En voor solist Nicole Ponstein in de AP Jeugd 2 Klasse. De 3e plaats en brons was voor Vienna Ponstein in de AP Jeugd 3 Basis Klasse.

De andere deelneemsters van Majofique, solist Shannen Ponsten en het Seniorenteam, behaalden mooie punten, maar geen plaatsing voor het NK. Al met al geweldige resulaten voor Majofique! Coaches Gerda Spaan en Jolanda Bekenkamp zijn trots op alle leerlingen en kijken uit naar het trainen voor het NK voor volgend jaar januari.- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben