Charissa van Gelder gehuldigd door de gemeente Oldebroek!


Afgelopen dinsdag 19 februari was het niet alleen trainen voor Majofique. Om 18.45 uur was er een verrassing voor Charissa van Gelder.

Zij werd gehuldigd door de gemeente Oldebroek, omdat Charissa drie weken geleden Nederlands Kampioen is geworden in de Jeugd 2 klasse op het NK van de MBGF/NTSB te Almere. Zij mag zich een jaar lang Kampioen noemen in deze klasse. Voor de gemeente was dit zeker een huldiging waard voor deze geweldige prestatie.

Charissa nam plaats op het ere-podium en kreeg de kampioenstune te horen. Wethouder Bob Bergkamp vertelde dat hij blij verrast was met dit resultaat. Hij mocht namens de gemeente de beker en oorkonde uitreiken. De familie van Charissa en de leden van Majofique waren ook aanwezig en gaven Charissa een daverend applaus voor deze geweldige prestatie.

Na het officiƫle gedeelte ging Charissa de vloer op, om haar routine te laten zien. Het jeugdteam en duo Thirza en Kim waren 4e geworden op dit NK. Ook zij gingen de vloer op, wat een mooie afsluiting van deze avond was.
 
Klik hier voor foto's.