Majofique

U bevindt zich hier: Welkom

Welkom


Majofique weer in de prijzen op een twirlwedstrijd in Apeldoorn op 16 oktober 2021.

Afgelopen zaterdag 16 oktober hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd in Apeldoorn van de MBGF/NTSB

Om 08.00 uur moesten de dames in Apeldoorn zijn. Na de opening snel in trainen, want om 09.00 uur begon de wedstrijd.

In het ochtendprogramma mochten dit keer de solisten, duo’s, ensembles en teams hun kunsten op de wedstrijdvloer laten zien. In de Jeugd 3 basis. Solist Ysanne Westera behaalde 77,6 punten, Lieke Fijn behaalde 75 punten en Charissa van Gelder behaalde 78,8 punten en een 3e podiumplek. Dit was tevens haar laatste optreden als solist. Het duo Charissa van Gelder en Nicole Ponstein behaalden een 2e prijs met 71,8 punten en het ensemble Lieke, Ysanne, Charissa en Nicole werden 3e met 72,8 punten. Na de jeugd mochten de junioren hun kunsten laten zien. Shannen Ponstein werd 4e met 76,8 punten.

Solist Alja Hofman werd 2e met 80,4 punten in de Senior Basis klasse, Aylaine Spaan behaalde 77,2 punten en werd 3e in de Midden klasse. Als laatste optreden voor de middag was het seniorenteam aan de beurt. Helaas met 3 dames (Kim, Sjoelle en Vienna) die niet mee konden doen i.v.m. een blessure. Ondanks deze handicap behaalden zij 78,6 punten en een 2e plaats. Dit ook dankzij Jolanda die invalster is voor dit team en de routine in nog geen twee weken heeft ingestudeerd. Met het middagprogramma mochten de 1 en 2 batonners Aylaine Spaan en Alja Hofman hun routine laten zien.

Aylaine Spaan behaalde 2,3 punten en een 3e prijs in de Adult N3 klasse, Alja Hofman kwam ook in deze klasse uit, maar als 2 batonner en zij werd 1e met 2,9 punten. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn echt super trots op alle leden. Al heb je niets gewonnen, jullie hebben goed je best gedaan.


Een geslaagde interne wedstrijd voor Majofique.

Afgelopen zaterdag 2 oktober was het eindelijk zover. Na 2 keer de datum te hebben verzet i.v.m. Corona, ging het nu wel door. De interne wedstrijd!

Voordat we begonnen kreeg ieder lid een goody-bag gevuld met drinken, iets lekkers en iets leuks. Daarna begon de middag eerst met een instructie aan de leden door Youri en Judith Bras. Daarna mochten de ouders, grootouders, familieleden, vriendinnen en oudleden plaats nemen als publiek.

Het was extra spannend voor de drie dames die meededen met de Kennismakingscursus en vandaag ook hun Kidstwirl mochten laten zien.

Alle routines werden geshowd aan het publiek. De nieuwe dames hebben zelfs drie keer hun show laten zien, ze vonden het geweldig.

Na de wedstrijd was er natuurlijk een prijsuitreiking, normaal heb je nummer 1, 2 en 3, maar vandaag was iedereen nummer 1 en kreeg ook iedereen een gouden medaille als aandenken.

Na de wedstrijd was het een gezellig samen zijn met een BBQ.

 


Succesvolle wedstrijd 18 september.

Afgelopen zaterdag 18 september was het eindelijk zover. Na ruim ander halfjaar geen wedstrijden te kunnen draaien in verband met Corona, mocht het nu weer. Niet zoveel toeschouwers als anders, maar wat keek iedereen (deelnemers en de bond MBGF) hier naar uit! Lees hier meer......

 

  

Gerda 25 jaar coach en 44 jaar twirlster

 


 Het Jeugdfonds helpt! 

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Klik op het logo voor informatie (je wordt doorgestuurd naar de site van Goed Bezig Oldebroek).
 
 
 

 

 

 


Aantal bezoekers vanaf 1 maart 2018: 2169

- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben