Majofique

U bevindt zich hier: Welkom

Welkom


 Kerst2021

 


Spaar voor een tafel vol kleur! Met de Gratis Glazen Actie bij ALDI spaar je voor de beroemde Picardie® glazen van Duralex®, gemaakt van gehard glas.

Spaart u de Aldi zegels niet? Wij gaan deze glazen gebruiken om mooie pakketjes voor onze verlotingen te maken. Zoals iedereen wel weet staan wij bij onze wedstrijden en bezoeken markten, dit om onze kas te spekken. Wij houden ons aanbevolen en halen de zegels graag bij u op!!

 

Aldi glazen actie

 


Twirlvereniging Majofique is vier Kampioentitels rijker.

Zaterdag 6 november hadden de dames van Majofique de Kampioenschappen MBGF/NTSB van Gelderland. Deze werd gehouden op ’t Harde.

Wie de kampioenen zijn lees je hier.

 


Majofique weer in de prijzen op een twirlwedstrijd in Apeldoorn op 16 oktober 2021.

Afgelopen zaterdag 16 oktober hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd in Apeldoorn van de MBGF/NTSB

Om 08.00 uur moesten de dames in Apeldoorn zijn. Na de opening snel in trainen, want om 09.00 uur begon de wedstrijd. Lees hier meer..

 


Een geslaagde interne wedstrijd voor Majofique.

Afgelopen zaterdag 2 oktober was het eindelijk zover. Na 2 keer de datum te hebben verzet i.v.m. Corona, ging het nu wel door. De interne wedstrijd!

Voordat we begonnen kreeg ieder lid een goody-bag gevuld met drinken, iets lekkers en iets leuks. Daarna begon de middag eerst met een instructie aan de leden door Youri en Judith Bras. Daarna mochten de ouders, grootouders, familieleden, vriendinnen en oudleden plaats nemen als publiek.

Het was extra spannend voor de drie dames die meededen met de Kennismakingscursus en vandaag ook hun Kidstwirl mochten laten zien.

Alle routines werden geshowd aan het publiek. De nieuwe dames hebben zelfs drie keer hun show laten zien, ze vonden het geweldig.

Na de wedstrijd was er natuurlijk een prijsuitreiking, normaal heb je nummer 1, 2 en 3, maar vandaag was iedereen nummer 1 en kreeg ook iedereen een gouden medaille als aandenken.

Na de wedstrijd was het een gezellig samen zijn met een BBQ.

 


Succesvolle wedstrijd 18 september.

Afgelopen zaterdag 18 september was het eindelijk zover. Na ruim ander halfjaar geen wedstrijden te kunnen draaien in verband met Corona, mocht het nu weer. Niet zoveel toeschouwers als anders, maar wat keek iedereen (deelnemers en de bond MBGF) hier naar uit! Lees hier meer......

 

  Het Jeugdfonds helpt! 

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Klik op het logo voor informatie (je wordt doorgestuurd naar de site van Goed Bezig Oldebroek).
 
 
 
 Wat is sponsorkliks? Nou klik maar hier.
 
Sponsorkliks

 

 

 


Aantal bezoekers vanaf 1 maart 2018: 2342

- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben