Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2022 > Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden zeven podiumplekken

Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden zeven podiumplekken

Het was een lange wedstrijddag voor de dames van Twirlvereniging Majofique, maar met mooie resultaten. De reguliere twirlwedstrijd van de MGD werd gehouden in Staphorst.

 

De wedstrijd begon met de opening van alle deelnemers. Er waren deze dag 170 optredens met verschillende onderdelen en niveaus. Lieke Fijn begon als eerste van Majofique. Zij kwam uit in de AP Jeugd 3 basis. Lieke had geen podiumplek, maar behaalde wel met 80,6 punten de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen die dit jaar in november worden gehouden. Ysanne Westera die ook in deze Klasse uitkomt, behaalde ook geen podiumplek. Zij kreeg 80 punten en verdiende ook de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen. Het jeugdteam bestaande uit Djaylinn, Fleur, Milou, Lieke, Charissa, Ysanne en Nicole kregen 76,8 punten en een 1e podiumplek. Ook waren er twee duo’s in deze Klasse van Majofique. Nicole Ponstein en Charissa van Gelder behaalden met 73 punten een 3e podiumplek. Lieke Fijn en Ysanne Westera deden daar een schepje bovenop. Zij kregen 73,4 punten van de jury en werden tweede. Daarna waren de senioren aan de beurt. In de AP Senior Basis Klasse behaalde Aylaine Spaan met 83,6 punten de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen, helaas geen podiumplek. Alja Hofman behaalde in deze Klasse een 3e plaats en een bronzenmedaille met 84,4 punten en plaatsingspunten voor de Kampioenschappen. Het Seniorenteam ging niet echt geweldig. Er waren teveel drops (vallen van de baton), ondanks deze drops kregen de dames toch nog 74,8 punten. Na de laatste pauze waren de 1 en 2 batonners aan de beurt. Aylaine Spaan scoorde met haar 1 baton in de Adult N3 Klasse 2,6 punten een 2e plaats en zilver en tevens de plaatsingspunten voor het NK en wat wij wel even moeten melden is dat Aylaine een NO DROP had (de wens van elke twirler). Richelle Pieters ook uitkomende in deze klasse behaalde een 4e plaats met 2,2 punten. Alja Hofman behaalde met het onderdeel 2 baton in de Senior N3 Klasse een 1e plaats met 3,2 punten en de plaatsingspunten voor het NK.

 

Jeugdteam Staphorst- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben