Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2022 > Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden vijf podiumplekken met negen optredens

Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden vijf podiumplekken met negen optredens

Wat was het een gezellige en leuke dag voor Majofique. En dan ook nog 5 podiumplekken, 1 NK plaatsing en 2 plaatsingen voor de Kampioenschappen MBGF behalen met 9 optredens, lang niet slecht!! De dames die geen podiumplek hadden, scoorden toch ook nog eens mooie punten.

Als 1e waren de 1 batonners aan de beurt. Aylaine Spaan kreeg 3,2 punten in de 1 baton Adult N3 Klasse en werd 3e met tevens plaatsingspunten voor het NK. Richelle Pieters behaalde in dezelfde Klasse 2,05 punten, helaas geen podiumplek. Met de AP werd Ysanne Westera 3e in de Jeugd 3 basis Klasse en behaalde plaatsingspunten voor de Kampioenschappen met 78,60 punten.
Lieke Fijn ook uitkomende in deze klasse, voerde een mooie nette routine op maar had helaas geen podiumplek. Zij kreeg van de jury 77,4 punten. Het duo Ysanne en Lieke werden 1e met 80,80 punten in de Jeugd 3 basis Klasse. Aylaine Spaan kwam uit in de Senior basis Klasse en kreeg 79 punten, Shannen die ook in deze Klasse uitkwam behaalde 76,8 punten. Het jeugdteam (Lieke, Ysanne, Nicole, Fleur, Milou en Djaylinn) uitkomende in de Jeugd 3 basis Klasse werden 2e met 77 punten en het seniorenteam (Jacqueline, Aylaine, Shannen, Richelle en Nicole) werden ook 2e met 77, 40 punten en coach Gerda Spaan en Jolanda van Gelder waren super trots op de dames. De drops bij de vorige wedstrijd van over de 20 naar 7 drops. Hard werken wordt beloond.

Ysanne en Lieke- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben