Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2022 > Twirlvereniging Majofique behaald vier podiumplekken

Twirlvereniging Majofique behaald vier podiumplekken

Wat was het weer een geslaagde dag voor de dames van Majofique op een reguliere Twirlwedstrijd van de MBGF, die gehouden werd in Elburg. Tevens had de vereniging de organisatie in de hand.

 

De dames waren best zenuwachtig, voor sommigen een nieuwe routine en ook nog uitvallers, maar ze scoorden met goede punten. Alja Hofman werd 1e met haar 2 baton in de Senior N3 Klasse met 2,3 punten en kreeg de gouden medaille. Goud was er ook voor het duo Lieke Fijn en Ysanne Westera. Zij traden voor het eerst als duo op in de Jeugd 3 Basis Klasse en behaalden 77,8 punten. Twee 3e plaatsen met brons waren voor het Jeugdteam (Fleur, Djaylinn, Milou, Nicole, Charissa, Lieke en Ysanne) in de Jeugd 3 Basis Klasse met 77,4 punten en voor solist Ysanne in dezelfde klasse en scoorde 77,8 punten. De andere dames die meededen behaalden geen podiumplek, maar scoorden mooie punten en uitgangspunten. Het Seniorenteam (Richelle, Alja, Aylaine, Charissa en Jacqueline) kreeg 79 punten, Aylaine kreeg met haar 1 baton 1,75 punten en met haar dance 78 punten. Lieke kreeg met haar dance 77,2 punten. Richelle Pieters 1,7 punten met haar 1 baton en Alja 78,8 punten voor haar dance. De dames zijn 2 punten gezakt, gezien de vorige wedstrijd, terwijl het beter ging. Andere jury’s, andere punten. Wij zijn tevreden en hebben een geweldige dag gehad.

duo Lieke Fijn en Ysanne Westera

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben