Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2022 > Twee kampioenstitels en vier plaatsingen voor het NK

Twee kampioenstitels en vier plaatsingen voor het NK

Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden op de Kampioenschappen van de MBGF twee Kampioenstitels en vier plaatsingen voor het NK en vijf podiumplekken.

Dat waren de Kampioenschappen van de MBGF 2022 alweer, en met wat voor resultaten voor Majofique!!! De Kampioenschap van de MBGF werd gehouden op ’t Harde, zowat een thuiswedstrijd voor Majofique.

De dames die zich een jaar lang Kampioen mogen noemen zijn het duo Lieke Fijn en Ysanne Westera. Zij lieten een mooie routine aan de jury zien met veel flair en energie. Zij werden 1e in de Duo AP Jeugd 3 Klasse en kregen een gouden medaille. Ook Alja Hofman mag zich een jaar lang Kampioen noemen in het onderdeel 2 baton. Zij had ook de 1e plek op het podium en een gouden plak.

De andere dames die ook een podiumplek behaalden waren: Aylaine Spaan 3e en brons met haar 1 baton, Alja Hofman 2e en zilver met haar solo AP Senior Basis en Ysanne Westera werd ook 2e met haar solo AP Jeugd 3 Basis en verdiende ook een zilveren medaille.

De andere optredens van Majofique (seniorenteam, Lieke Fijn en Aylaine Spaan) behaalden net geen podiumplek maar wat hebben wij genoten van alle optredens.

Ook waren er vier plaatsingen voor het NK die in januari 2023 te Almere worden gehouden. Alja Hofman (2 baton en AP solo), Aylaine Spaan (1 baton) en Ysanne Westera (AP solo) gaan Majofique vertegenwoordigen op het NK met hun routines.

Deelnemer MBGF

 - Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben