Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2022 > Alja Hofman van Majofique zilver en 2e plaats op het NK Twirling baton te Almere

Alja Hofman van Majofique zilver en 2e plaats op het NK Twirling baton te Almere

Afgelopen weekend was het NK Twirling baton van de KNMO-NTSB in Almere. Ook Majofique was hier aanwezig. Na 2 jaar eindelijk weer een NK, het was geweldig. Het waren lange dagen, maar zeker de moeite waard.

De deelnemers van Majofique: Seniorenteam, Aylaine Spaan 1 baton en Dance, Alja Hofman 2 baton en dance, Shannen Ponstein met haar dance. Helaas kon het team niet meedoen i.v.m. blessures. Ook voor Shannen was het spannend, zij had een keelontsteking. Toch was zij erbij afgelopen zaterdag. Als eerste was Alja met haar dance aan de beurt in de AP Senior Basis Klasse, snel omkleden en zij moest al met haar 2 baton op in de Senior N3 Klasse. Na de middag was Shannen met haar Dance in de AP junior Basis klasse aan de beurt. Eind van de dag rond 17.30 uur mocht Aylaine met haar Dance in de senior Midden klasse haar kunsten laten zien.

Het was spannend met de prijsuitreiking, Alja werd met haar Dance 17e van Nederland, Shannen werd 12e van Nederland en Aylaine 16e van Nederland. Alja werd 2e met haar 2 baton en kreeg een podiumplek en mocht haar zilveren medaille in ontvangst nemen.

De volgende dag was een relaxte dag voor ons, alleen Aylaine moest met haar 1 baton in de Twirling Adult N3 klasse de vloer op. Aylaine werd 9e van Nederland. De dames hebben het super gedaan, als je bekijkt na de corona jaren van weinig trainen. Wij zijn erg trots op deze dames!

Deelnemers Majofique- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben