Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2019

2019


09-03-2019 1e wedstrijd seizoen in  Marknesse: goud, zilver en brons

De 1e wedstrijd van het seizoen is altijd weer spannend, nieuwe routines, nieuwe indelingen van de groepen. Het was een lange dag voor de dames van Majofique. Er werd gestreden in verschillende klasse op verschillende niveau’s. Het was weer een medaille regen voor de dames van Majofique. 

Het jeugdteam uitkomende in de Juvenille Klasse en het Seniorenteam uitkomende in de Senioren Beginner Klasse hadden een 1e podiumplek en namen goud mee naar huis.
De zilveren medailles gingen naar het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch, zij komen uit in de Juvenille Novice Klasse. Charissa behaalde ook zilver, een 2e plek, met haar dancetwirl in de Juvenille Beginners Klasse.
 
Het brons was voor het duo Thirza Holstege en Kim Spaan, zij komen uit in de Senioren Beginners Klasse. Ook was er brons voor Lieke Fijn. Zij werd 3e in de Peewee Klasse bij het onderdeel Kidstwirl. Dit was voor Lieke haar allereerste medaille die zij tijdens een wedstrijd heeft gewonnen.
 
Nicole Ponstein deed vandaag voor het eerst haar dance. Zij kwam uit in de Introductie Klasse. Nicole werd 2e en op de eerstvolgende wedstrijd zal zij in de Juvenille Novice Klasse uitkomen. Ook de dames die niet in de prijzen vielen scoorden hoog in het klassement.
 
Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg trots op de prestaties van deze dag!

19-02-2019 Charissa gehuldigd door gemeente Oldebroek
Afgelopen dinsdag 19 februari was het niet alleen trainen voor Majofique. Om 18.45 uur was er een verrassing voor Charissa van Gelder. 

Zij werd gehuldigd door de gemeente Oldebroek, omdat Charissa drie weken geleden Nederlands Kampioen is geworden in de Jeugd 2 klasse op het NK van de MBGF/NTSB te Almere. Zij mag zich een jaar lang Kampioen noemen in deze klasse. Voor de gemeente was dit zeker een huldiging waard voor deze geweldige prestatie.

Charissa nam plaats op het ere-podium en kreeg de kampioenstune te horen. Wethouder Bob Bergkamp vertelde dat hij blij verrast was met dit resultaat. Hij mocht namens de gemeente de beker en oorkonde uitreiken. De familie van Charissa en de leden van Majofique waren ook aanwezig en gaven Charissa een daverend applaus voor deze geweldige prestatie.

Na het officiële gedeelte ging Charissa de vloer op, om haar routine te laten zien. Het jeugdteam en duo Thirza en Kim waren 4e geworden op dit NK. Ook zij gingen de vloer op, wat een mooie afsluiting van deze avond was.
 
Klik hier voor foto's.
 
29-01-2019
Hartelijke bedankt iedereen die wat gekocht heeft. We zijn blij met jullie steun en hulp!
De actie heeft een mooi bedrag van ruim 300 euro opgehaald.
Ook slagerij van den Berg bedankt!

Eind dit jaar hopen we deze actie te herhalen!
 
 
 
  
 
2019-02-09 Twirlster Charissa van Gelder naar België
 
Zaterdag 9 februari ging Charissa met haar coaches naar België om deel te nemen aan de
Champions Trophy der lage landen. Charissa had er enorm veel zin in, om met
twirlsters van Nederland en België te strijden voor de titel. Voor het eerst in de geschiedenis van
Majofique dat er iemand op de Champions Trophy staat. Alleen deelnemen hieraan is al geweldig!
 
Charissa heeft met haar 8 jarige leeftijd al heel wat medailles en titels gewonnen en dan nu
deelnemen aan deze wedstrijd. Weer een stapje hoger.
 
Na de middag was het de beurt aan Charissa om haar kunsten te laten zien voor de Nederlandse
en Belgische jury. De routine op muziek van “Brickwall” ging erg goed. De tricks en dans werden
goed uitgevoerd en zij straalde op de vloer volgens coach Gerda Spaan.
Het spannende moment voor Charissa was wel de prijsuitreiking. Helaas geen podiumplek.
Charissa werd 6 e in de Solo Dance Juvenile Klasse, maar zij is weer een ervaring rijker.
2019-01-26 NK in Almere succesvol verlopen!
 
Het afgelopen weekend mochten een aantal dames van Majofique deelnemen aan het NK van de MBGF/NTSB. Dit waren in totaal 6 optredens van Majofique. Charissa van Gelder uitkomende in de AP Jeugd 2 werd Nederlands Kampioen en heeft zich geplaatst voor de Champions Trophy der lage landen, wat op 9 februari in Houthalen te België zal plaatsvinden.

Wat een spannende en lange dagen voor de dames van Majofique. Het NK van de MBGF/NTSB werd het afgelopen weekend gehouden in het Topsportcentrum te Almere. Charissa van Gelder moest zich om 08.00 uur melden voor het in trainen van haar routine. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder waren daar natuurlijk ook bij. De routine van Charissa op “Brickwall”ging erg goed. Daarna was het in trainen voor blok 2, waar het duo Charissa en Esmee v/d Bosch en het duo Kim Spaan en Thirza Holstege aan deel mochten nemen. Ook deze routine’s gingen geweldig, alleen een paar dropjes teveel.
Later op de dag mocht het A-team de routine laten zien, wat ook weer super ging.
 
De prijsuitreiking was erg laat, maar de resultaten waren onverwachts heel goed.
Charissa Nederlands Kampioen, een gouden medaille en zij zal Nederland vertegenwoordigen op de Champions Trophy. Het duo Charissa en Esmee werden 6e. Het duo Kim en Thirza werden 5e in de AP Middenklasse.
En Het A-team behaalden net geen podiumplek en werden 4e.
 
De volgende dag mochten 1 batonner Kim Spaan en het duo Jiska Montizaan en Aylaine Spaan hun kunsten laten zien. Weer een lange dag, geen podiumplek behaald, maar dik tevreden met de resultaten. Kim werd 9e en het duo werd 14e van Nederland.

Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg trots op de prestaties van deze dagen!- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben