Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten > 2018

2018


Promotie en plaatsing NK voor dames van Majofique Wezep tijdens wedstrijd IJsselmuiden 6 oktober Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd in IJsselmuiden van de NBTA. De dames deden mee met 11 optredens en behaalden 7 podiumplekken, waaronder 1 promotie en plaatsing NK van de NBTA. Het was een mooie zonnige dag in IJsselmuiden, en de dag kon al helemaal niet meer stuk na de prijsuitreiking. Thirza Holstege en Kim Spaan uitkomende als duo in de Senior Beginner Klasse behaalden met 71,4 punten een 1e plek en promotie naar de Intermediate Klasse, tevens hebben de dames zich geplaatst voor het NK NBTA wat in december van dit jaar zal plaatsvinden. Ook de andere deelneemsters kwamen goed voor de dag. Zo behaalde het jeugdteam (Rachel, Vienna, Shannen, Nicole, Esmee en Charissa) een 2e plek in de Juvenille Klasse. Ook voor het duo Jiska Montizaan en Aylaine Spaan was er een 2e plek in de Senior Novice Klasse. En Nicole Ponstein werd 2e met Kidstwirl in de Peewee Klasse. Lieke Fijn deed vandaag voor het eerst mee met Kidstwirl en werd 4e in de Peewee Klasse. De 3e plekken waren voor het duo Charissa van Gelder en Esmee van de Bosch in de Juvenile Novice Klasse, Solist Charissa van Gelder in de Peewee Beginners Klasse en 1 batonner Kim Spaan in de Senior Intermediate Klasse.  Een geweldige dag voor Majofique en helemaal omdat dit ook hun jubileumjaar is. Op 7 november bestaat de vereniging 30 jaar! Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg blij met deze resultaten, ze noemen hun leerlingen in één woord TOPPERS!


Alle leden naar de Kampioenschappen MBGF in november 2018

Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden zaterdag 15 september een wedstrijd in 
‘t Huiken te Elburg van de MBGF. Majofique hielp met het organiseren van deze dag.

De 1e wedstrijd na de zomervakantie was een groot succes voor de dames van Majofique. Zo behaalden alle deelneemsters in de AP klasse de punten voor de Kampioenschappen van de MBGF die op 4 november gehouden worden in ’t Harde. De dames die daar gaan strijden voor een Kampioenstitel zijn solisten Shannen Ponstein, Vienna Ponstein, Rachel Ubels, Charissa van Gelder, Aylaine Spaan. De duo’s Kim Spaan en Thirza Holstege; Aylaine Spaan en Jiska Montizaan; Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch. Het jeugdteam en het seniorenteam. Kim Spaan doet er een schepje bovenop en behaalde de punten voor het NK /NTSB met haar 1 baton.

Er werden ook nog medailles behaald. De eerste prijzen met een gouden medaille waren voor het duo Kim en Thirza, het duo Charissa en Esmee, het jeugdteam en het seniorenteam. De tweede prijzen met een zilveren medaille gingen naar 1 batonner Kim Spaan, solist Charissa van Gelder en het duo Aylaine en Jiska. De 3e prijs met bronzen medaille ging naar Aylaine Spaan.
Als klapper op de vuurpijl kregen het duo Charissa en Esmee een oorkonde van de jury, daar stond op vermeld “The star of the day”.

Een geweldige dag voor Majofique en helemaal omdat dit ook hun jubileumjaar is. Op 7 november bestaat de vereniging 30 jaar! Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg blij met deze resultaten, ze noemen hun leerlingen in één woord TOPPERS!

Ook lid worden van Majofique? Elke dinsdagavond wordt er getraind in de Erica Terpstrahal te Wezep. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl. Majofique start ook weer een nieuwe jeugdgroep. Op 18 en 25 september zijn daarvoor open lessen.


Majofique doet mee met TV optreden

Ook wij deden mee met de zomer in Gelderland. Onze jongste leden liepen mee in een parade. Dit was een opdracht wat het team van Wezep moest uitvoeren. Hiermee konden ze geld verdienen voor Mappa Mondo. De parade heeft het maximaal aantal euro's opgeleverd.
 
Zie hier de herhaling van de uitzending:
https://www.omroepgelderland.nl/tv/programma/143702930/Zomer-in-Gelderland/aflevering/34245/Wezep
De parade begin bij 8 min en 54 sec.
 
 
 

10-06-2018 Charissa van Gelder 5 jaar lid van Majofique

Op dinsdag 10 juli werd Charissa van Gelder gehuldigd als 5 jarig lid bij Twirlvereniging Majofique Wezep.

Charissa van Gelder was 3 jaar oud toen zij lid werd bij Majofique. Tijdens de afsluiting voor de zomervakantie met leden en bestuur, werd zij gehuldigd. Instructrice Gerda Spaan las een mooi gedicht voor. Na 1 jaar lid zei coach Gerda al, van deze dame gaan wij meer horen. Charissa  heeft in de afgelopen 5 jaar al heel veel medailles gewonnen en zelfs al op het NK gestaan met haar dancetwirl. Ook al heel veel heeft geleerd in zo’n korte tijd. Charissa, nu 8 jaar oud, kreeg een oorkonde voor 5 jaar lid en een kettinkje met een baton eraan. Gerda hoopt dat Charissa nog lang als lid met de baton zal draaien, zij is een echte twirlster.


30-06-2018 Majofique scoort hoog op eigen wedstrijd!
 
Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd in de Kamphal van de NBTA. Zes podiumplekken met twaalf optredens, een geweldige score!

Het was weer een medaille regen voor de dames van Majofique. Er werden 2 bekers en 6 medailles gewonnen. Deze waren voor solist Charissa van Gelder uitkomende in de Peewee Beginner Klasse. Zij werd 1e en kreeg een gouden medaille. Ook een gouden medaille en 1e plek kreeg het duo Kim Spaan en Thirza Holstege uitkomende in de Senior Beginner Klasse. De zilveren medailles waren voor het duo Jiska Montizaan en Aylaine Spaan uitkomende in de Senior Novice Klasse en voor de 1 batonner Kim Spaan uitkomende in de Senior Intermediate Klasse. Kim verdiende zelfs de 1e plaatsingspunten voor de Voorrondes NK die eind november gehouden worden. 

De Bekers gingen naar het Jeugdteam (Amy, Jelissa, Charissa, Esmee, Rachel, Vienna, Shannen en Nicole). De dames hadden 6 tegenstanders. En met hun stoere show, die zij lieten zien, werden zij 3e in hun Klasse. De dames komen uit in de Juvenile Klasse. Ook het selectieteam van Majofique bestaande uit Thirza, Jiska, Aylaine, Jacqueline, Kim en Leonie mochten, met 4 tegenstanders, voor de 3e podiumplek de beker in ontvangst nemen. Zij komen uit in de Senior Beginner Klasse.

Een mooie afsluiting zo voor de vakantie, de eerstvolgende wedstrijden starten weer in september. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg blij met deze resultaten, ze noemen hun leerlingen in één woord TOPPERS!
 
 

We bedanken onze sponsoren van zaterdag 30 juni!

 

 

 

  

09-06-2018 MBFG wedstijd in Kerkdriel: promotie en NK plaatsingen!

 Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd in Kerkdriel van de MBGF, weer een warme dag. De dames scoorden hoog met een Promotie, drie 1e prijzen, één 2e prijs, één plaatsing voor het NK bij de NTSB en vier plaatsingen voor de Open Kampioenschappen MBGF.

 

Het duo Charissa van Gelder en Esmee v/d Bosch waren als 2e aan de beurt. Zij komen uit in de AP Jeugd 2 en met 73,6 punten werden zij 1e met een gouden medaille. Ook voor het duo Thirza Holstege en Kim Spaan, uitkomende in de AP Senior Basis Klasse,  kregen een 1e prijs met 85 punten en een gouden medaille, zij kregen tevens promotie naar een hogere klasse (AP Senior Midden Klasse) en behaalden de plaatsingspunten voor de Open Kampioenschappen MBGF die op 3 november te ’t Harde gehouden zullen worden. Kim Spaan deed er nog een schepje bovenop met haar 1 baton. Zij werd ook 1e met een gouden medaille en plaatste zich voor het NK van de NTSB. Kim komt uit in de 1-baton N2 senior A Klasse.

 

De 2e prijs met zilver ging naar het Jeugdteam van Majofique. Zij lieten de routine met veel enthousiasme zien en kregen 77,3 punten van de jury. Dit betekende plaatsing voor de Open Kampioenschappen MBGF.

Solist Charissa van Gelder en het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan hadden geen podiumplek, maar zij behaalden wel de punten voor deelname aan de Open Kampioenschappen MBGF.

Geweldige resultaten van de dames van Majofique. Je ziet de dames groeien, elke wedstrijd weer. De coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn erg trots op de dames.

 

Op 30 juni 2018 organiseert Majofique een thuiswedstrijd van de NBTA, deze zal plaatsvinden in de Kamphal te Wezep. Kom gerust even kijken naar deze geweldige twirlsport.


26-05-2018 Wedstrijd Emmeloord: 5 podiumplekken met 9 optredens
 
 
 

Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep was het vandaag een warme wedstrijddag, ondanks de warmte scoorden zij mooie punten en 5 podiumplekken.

 Afgelopen zaterdag 26 mei hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Emmeloord. Een warme dag voor alle deelnemers.

Kim Spaan mocht als eerste van Majofique haar 1 baton laten zien in de Intermediate Klasse, helaas geen podiumplek. Daarna was Nicole Ponstein aan de beurt met kidstwirl Peewee, zij deed het super goed en kreeg een 6,5 van de jury, maar ook geen podiumplek. Het duo Esmee v/d Bosch en Charissa van Gelder. Uitkomende in de Juvenile Novice klasse werden 2e en kregen een zilveren medaille. In de Senior Beginner Klasse werden ook Thirza Holstege en Kim Spaan beloond met een medaille en wel voor de 3e plek. In het middagprogramma waren de solisten aan de beurt. Rachel Ubels deed voor de 1e keer mee, zij kwam uit in de Introductie Klasse en bij een volgende deelname mag zij uitkomen in de Novice Klasse. Charissa van Gelder scoorde goud met een 1e podiumplek in de Peewee Beginner Klasse. Ook Vienna Ponstein mocht naar voren komen, zij behaalde in de Juvenile Novice Klasse een 3e plek met bronzen medaille. Daarna was Shannen Ponstein aan de beurt, zij kwam uit in de Pre-teen Novice Klasse. Helaas geen medaille maar een mooie score van 61,4 punten. Als laatste mocht het jeugdteam (Rachel, Jelissa, Amy, Charissa, Esmee, Vienna, Nicole en Shannen) van Majofique hun stoere routine laten zien. Zij werden 3e en kregen een beker. Zij hadden 5 tegenstanders, dus super goed gedaan.

 

Coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn trots op hun leerlingen, elke keer weer een stapje vooruit! 


19-05-2018 Rabobank Clubkas Campagne

Vandaag 19 mei was het zover: het ophalen van de prijs van de Rabobank Clubkascampagne.
Met een mooi aantal leden waren we aanwezig bij molen de Hoop in Oldebroek. 
En we zijn verrast door het aantal stemmers. Bedankt!     285 euro!
 
 Klik hier voor meer foto's  

 


27-04-2018 Optochten Koningsdag

Op koningsdag in Wezep en een dag later in Hattemerbroek hebben wij weer meegelopen met de optocht.

We hadden mooi weer en hebben hopelijk voor veel kijkplezier gezorgd. Ons jongste lid, Lieke Fijn, deed voor het eerst mee! Voor meer foto's zie het fotoalbum.

 

 

En heeft u ook onze flyer gezien? Zie hieronder:

 

 


 

17-07-2018 Succesvolle showavond

Wat was het een mooie avond! Veel familieleden en andere belangstellenden hebben genoten van alle optredens van de leden van Majofique. Ook was een verloting met mooie prijzen.
En tijdens deze avond is deze nieuwe website de lucht in gegaan, met grote dank aan Berend Pennikhof!
 
 
Het programma zag er als volgt uit:
 1. Charissa van Gelder - solo
 2. Rachel Ubels- solo
 3. Vienna Ponstein - solo
 4. Aylaine -solo
 5. Jeugdteam
 6. Aylaine en Kim - 1 baton
 7. Nicole Ponstein - kidstwirl
 8. Aylaine en Jiska - duo
 9. Kim en Thirza - duo
 10. 10.Shannen Ponstein - solo
 11. Seniorenteam
 12. Charissa en Esmee - duo

13. Gezamenlijke show met de hele vereniging


14-04-2018

Wedstrijd in Nunspeet succesvol  met o.a. het seniorenteam in nieuwe pakken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor meer foto's - Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben