Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Nieuwsberichten >  

 

Majofique doet mee met TV optreden
Ook wij deden mee met de zomer in Gelderland. Onze jongste leden liepen mee in een parade. Dit was een opdracht wat het team van Wezep moest uitvoeren. Hiermee konden ze geld verdienen voor Mappa Mondo. De parade heeft het maximaal aantal euro's opgeleverd.
 
Zie hier de herhaling van de uitzending:
https://www.omroepgelderland.nl/tv/programma/143702930/Zomer-in-Gelderland/aflevering/34245/Wezep
De parade begin bij 8 min en 54 sec.
 
 
 

10-06-2018 Charissa van Gelder 5 jaar lid van Majofique

Op dinsdag 10 juli werd Charissa van Gelder gehuldigd als 5 jarig lid bij Twirlvereniging Majofique Wezep.

Charissa van Gelder was 3 jaar oud toen zij lid werd bij Majofique. Tijdens de afsluiting voor de zomervakantie met leden en bestuur, werd zij gehuldigd. Instructrice Gerda Spaan las een mooi gedicht voor. Na 1 jaar lid zei coach Gerda al, van deze dame gaan wij meer horen. Charissa  heeft in de afgelopen 5 jaar al heel veel medailles gewonnen en zelfs al op het NK gestaan met haar dancetwirl. Ook al heel veel heeft geleerd in zo’n korte tijd. Charissa, nu 8 jaar oud, kreeg een oorkonde voor 5 jaar lid en een kettinkje met een baton eraan. Gerda hoopt dat Charissa nog lang als lid met de baton zal draaien, zij is een echte twirlster.30-06-2018 Majofique scoort hoog op eigen wedstrijd!
 
Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd in de Kamphal van de NBTA. Zes podiumplekken met twaalf optredens, een geweldige score!

Het was weer een medaille regen voor de dames van Majofique. Er werden 2 bekers en 6 medailles gewonnen. Deze waren voor solist Charissa van Gelder uitkomende in de Peewee Beginner Klasse. Zij werd 1e en kreeg een gouden medaille. Ook een gouden medaille en 1e plek kreeg het duo Kim Spaan en Thirza Holstege uitkomende in de Senior Beginner Klasse. De zilveren medailles waren voor het duo Jiska Montizaan en Aylaine Spaan uitkomende in de Senior Novice Klasse en voor de 1 batonner Kim Spaan uitkomende in de Senior Intermediate Klasse. Kim verdiende zelfs de 1e plaatsingspunten voor de Voorrondes NK die eind november gehouden worden. 

De Bekers gingen naar het Jeugdteam (Amy, Jelissa, Charissa, Esmee, Rachel, Vienna, Shannen en Nicole). De dames hadden 6 tegenstanders. En met hun stoere show, die zij lieten zien, werden zij 3e in hun Klasse. De dames komen uit in de Juvenile Klasse. Ook het selectieteam van Majofique bestaande uit Thirza, Jiska, Aylaine, Jacqueline, Kim en Leonie mochten, met 4 tegenstanders, voor de 3e podiumplek de beker in ontvangst nemen. Zij komen uit in de Senior Beginner Klasse.

Een mooie afsluiting zo voor de vakantie, de eerstvolgende wedstrijden starten weer in september. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg blij met deze resultaten, ze noemen hun leerlingen in één woord TOPPERS!
 
 

We bedanken onze sponsoren van zaterdag 30 juni!

 

 

 

  

09-06-2018 MBFG wedstijd in Kerkdriel: promotie en NK plaatsingen!

 Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd in Kerkdriel van de MBGF, weer een warme dag. De dames scoorden hoog met een Promotie, drie 1e prijzen, één 2e prijs, één plaatsing voor het NK bij de NTSB en vier plaatsingen voor de Open Kampioenschappen MBGF.

 

Het duo Charissa van Gelder en Esmee v/d Bosch waren als 2e aan de beurt. Zij komen uit in de AP Jeugd 2 en met 73,6 punten werden zij 1e met een gouden medaille. Ook voor het duo Thirza Holstege en Kim Spaan, uitkomende in de AP Senior Basis Klasse,  kregen een 1e prijs met 85 punten en een gouden medaille, zij kregen tevens promotie naar een hogere klasse (AP Senior Midden Klasse) en behaalden de plaatsingspunten voor de Open Kampioenschappen MBGF die op 3 november te ’t Harde gehouden zullen worden. Kim Spaan deed er nog een schepje bovenop met haar 1 baton. Zij werd ook 1e met een gouden medaille en plaatste zich voor het NK van de NTSB. Kim komt uit in de 1-baton N2 senior A Klasse.

 

De 2e prijs met zilver ging naar het Jeugdteam van Majofique. Zij lieten de routine met veel enthousiasme zien en kregen 77,3 punten van de jury. Dit betekende plaatsing voor de Open Kampioenschappen MBGF.

Solist Charissa van Gelder en het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan hadden geen podiumplek, maar zij behaalden wel de punten voor deelname aan de Open Kampioenschappen MBGF.

Geweldige resultaten van de dames van Majofique. Je ziet de dames groeien, elke wedstrijd weer. De coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn erg trots op de dames.

 

Op 30 juni 2018 organiseert Majofique een thuiswedstrijd van de NBTA, deze zal plaatsvinden in de Kamphal te Wezep. Kom gerust even kijken naar deze geweldige twirlsport.


26-05-2018 Wedstrijd Emmeloord: 5 podiumplekken met 9 optredens
 
 
 

Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep was het vandaag een warme wedstrijddag, ondanks de warmte scoorden zij mooie punten en 5 podiumplekken.

 Afgelopen zaterdag 26 mei hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Emmeloord. Een warme dag voor alle deelnemers.

Kim Spaan mocht als eerste van Majofique haar 1 baton laten zien in de Intermediate Klasse, helaas geen podiumplek. Daarna was Nicole Ponstein aan de beurt met kidstwirl Peewee, zij deed het super goed en kreeg een 6,5 van de jury, maar ook geen podiumplek. Het duo Esmee v/d Bosch en Charissa van Gelder. Uitkomende in de Juvenile Novice klasse werden 2e en kregen een zilveren medaille. In de Senior Beginner Klasse werden ook Thirza Holstege en Kim Spaan beloond met een medaille en wel voor de 3e plek. In het middagprogramma waren de solisten aan de beurt. Rachel Ubels deed voor de 1e keer mee, zij kwam uit in de Introductie Klasse en bij een volgende deelname mag zij uitkomen in de Novice Klasse. Charissa van Gelder scoorde goud met een 1e podiumplek in de Peewee Beginner Klasse. Ook Vienna Ponstein mocht naar voren komen, zij behaalde in de Juvenile Novice Klasse een 3e plek met bronzen medaille. Daarna was Shannen Ponstein aan de beurt, zij kwam uit in de Pre-teen Novice Klasse. Helaas geen medaille maar een mooie score van 61,4 punten. Als laatste mocht het jeugdteam (Rachel, Jelissa, Amy, Charissa, Esmee, Vienna, Nicole en Shannen) van Majofique hun stoere routine laten zien. Zij werden 3e en kregen een beker. Zij hadden 5 tegenstanders, dus super goed gedaan.

 

Coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn trots op hun leerlingen, elke keer weer een stapje vooruit! 


19-05-2018 Rabobank Clubkas Campagne

Vandaag 19 mei was het zover: het ophalen van de prijs van de Rabobank Clubkascampagne.
Met een mooi aantal leden waren we aanwezig bij molen de Hoop in Oldebroek. 
En we zijn verrast door het aantal stemmers. Bedankt!     285 euro!
 
 Klik hier voor meer foto's  

 


27-04-2018 Optochten Koningsdag

Op koningsdag in Wezep en een dag later in Hattemerbroek hebben wij weer meegelopen met de optocht.

We hadden mooi weer en hebben hopelijk voor veel kijkplezier gezorgd. Ons jongste lid, Lieke Fijn, deed voor het eerst mee! Voor meer foto's zie het fotoalbum.

 

 

En heeft u ook onze flyer gezien? Zie hieronder:

 

 


 

17-07-2018

Succesvolle showavond!
Wat was het een mooie avond! Veel familieleden en andere belangstellenden hebben genoten van alle optredens van de leden van Majofique. Ook was een verloting met mooie prijzen.
En tijdens deze avond is deze nieuwe website de lucht in gegaan, met grote dank aan Berend Pennikhof!
 
 
Het programma zag er als volgt uit:
 1. Charissa van Gelder - solo
 2. Rachel Ubels- solo
 3. Vienna Ponstein - solo
 4. Aylaine -solo
 5. Jeugdteam
 6. Aylaine en Kim - 1 baton
 7. Nicole Ponstein - kidstwirl
 8. Aylaine en Jiska - duo
 9. Kim en Thirza - duo
 10. 10.Shannen Ponstein - solo
 11. Seniorenteam
 12. Charissa en Esmee - duo

13. Gezamenlijke show met de hele vereniging


14-04-2018

Wedstrijd in Nunspeet succesvol  met o.a. het seniorenteam in nieuwe pakken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor meer foto's 

 

Majofique start nieuwe wedstrijdseizoen met 5 podiumplekken

Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep is het nieuwe wedstrijdseizoen feestelijk van start gegaan. Nieuwe routines en nieuwe wedstrijdpakken en dan met 11 optredens 5 podiumplekken behalen, dat is een geweldige start van het seizoen.

Afgelopen zaterdag 14 april hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Nunspeet. Een spannende dag met nieuwe routines en het Seniorenteam voor het eerst de nieuwe wedstrijdpakken aan. Het was een lange dag, maar na de prijsuitreiking gaf het veel voldoening bij de leden en de coach.

De 1 batonners begonnen de dag. Kim Spaan uitkomende in de Intermediate Klasse en Aylaine Spaan uitkomende in de Beginners Klasse lieten een mooie routine zien, maar kregen helaas geen podiumplek. Ook Aylaine’s Dancetwirl op muziek van Snowwhite viel niet in de prijzen. Nicole Ponstein deed voor het eerst mee met Kidstwirl en zij behaalde geen prijs, maar wel een mooie score. Solisten Vienna Ponstein en Shannen Ponstein kwamen uit in de Introductie Klasse net als het duo Esmee v/d Bosch en Charissa van Gelder. Alle 3 optredens kregen te horen dat zij op de eerstvolgende wedstrijd uit mogen komen in de Novice Klasse. Zij kregen allemaal een diploma.

De podiumplekken waren voor: Charissa van Gelder, zij werd 1e met haar Dancetwirll in de Peewee Beginnersklasse en verdiende een gouden medaille.  In de Senior Novice Klasse mocht het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan een zilveren medaille in ontvangst nemen voor hun 2e podiumplek. In de Senior Beginners Klasse werd het duo bestaande uit Kim Spaan en Thirza Holstege eveneens 2e en verdienden ook een zilveren medaille. Het Jeugdteam bestaande uit: Jelissa, Vienna, Shannen, Charissa, Esmee, Nicole, Amy en Rachel lieten vandaag voor het eerst de nieuwe routine zien. De dames straalden op de vloer en de jury vond hun uiterlijk (make-up) prachtig. Zij kregen dan ook een 3e podiumplek met een mooie beker. Als laatste optreden mocht het Seniorenteam de nieuwe routine laten zien. De dames zagen er prachtig uit in hun nieuwe wedstrijdpakken. Zij kregen een 2e podiumplek en ook een beker.- Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben