Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Leden - teams - trainsters > Coach

Coach


 

  Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Gerda Spaan-Tichler, getrouwd met Reino Spaan.        Samen hebben wij 2 kinderen een tweeling Ronan en Kim die in 1999 zijn geboren.

  Majoretten komt na mijn gezin op de 1e plaats. Vanaf mijn negende ben ik begonnen        met majoretten bij Excelsior Oostendorp. Ik ben op mijn 14e begonnen met cursussen      en heb mijn instructricediploma behaald om als gediplomeerde les te kunnen geven.        Met mijn 15e was ik al instructrice van Excelsior Oostendorp.

 In 1995 ben ik ook instructrice van Majofique geworden. Wij hebben al verschillende   promoties en NK titels behaald qua teams en solisten.

Wij hebben met Majofique ook een TV-debuut gehad en wel in 2006 een filmpje gemaakt voor de staatsloterij en in 2006 waren wij te gast in het programma van Jos Brink. En in 2008 hebben wij de kas kunnen spekken bij Quizcafe!

Ik ben zelf ook heel erg fanatiek geweest met het zelf meedoen aan wedstrijden. Ik draaide met de teams mee van beide verenigingen. Heb als trio gedraaid en verschillende keren op het NK gestaan en ook de titel mee mogen nemen naar huis. Ook als duo met Sandra hebben wij heel wat promoties en eerste prijzen in de wacht gesleept.

Van 2002 tot 2007 ben ik ook nog instructrice geweest samen met Sandra Eijbrink bij Concordia Oldebroek.

Bij Majofique geef ik les aan de jeugd (A-team en leerlingen) en de senioren (Selectie large en small team). Ook zijn er de nodige solisten uit deze teams.  Jolanda, Kim, Aylaine en Jacqueline helpen mij bij de jeugd en de solisten. 

Wat ik het mooiste van lesgeven vind is iemand die het heel moeilijk vindt om bepaalde twirls of passen aan te leren, haar toch zover kan krijgen dat zij het uiteindelijk kan. Dat geeft mij heel veel voldoening.

Ik mag graag aan jullie les geven en wat bij mij voorop staat is plezier in je hobby hebben en dan worden de prestaties vanzelf (je moet er natuurlijk wel wat voor doen) hoger. Ik hoop nog heel lang bij Majofique actief te zijn, zodat ik alles wat ik weet aan jullie kan leren!!!!! En dat wij nog hele mooie prestaties mogen halen in de toekomst.

 

 - Klik hier voor de Privacy Policy -

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben