Contributie - kleding/baton/schoenen


M.i.v. 1 september 2022:

€ 17,50 per maand

€ 20,00 per maand inclusief solistentraining

Als er meer kinderen uit 1 gezin lid zijn, zal er een vermindering plaatsvinden.

1e kind 17,50 euro (inclusief solistentraining 20,00 euro)

2e kind 16,00 euro (inclusief solistentraining 19,00 euro)

3e kind 15,00 euro (inclusief solistentraining 18,00 euro)

Bankrekeningnummer Majofique:
Rabobank: NL 64 RABO 0142 6653 39

 Mocht het voor u niet mogelijk zijn om de contributie te kunnen betalen, dan kunt u gebruik maken van het Jeugdfonds. Klik hier voor meer informatie.

  

Kleding

Benodigde kleding voor teams en haarfrutsels voor teamoptredens en -wedstrijden wordt door de vereniging beschikbaar gesteld. De kleding wordt alleen met toestemming van het bestuur of de instructrice gedragen en blijft eigendom van de vereniging. Panty's zijn via de vereniging verkrijgbaar en kosten 2,-.

Doe je een solo of duo dan moet jezelf voor een pakje zorgen en bijbehorende haarfrutsels. Make-up kan door de vereniging gedaan worden maar mag je ook zelf doen.

Straatoptredens in de trainingspakken: De leden dragen het pak, hieronder de zwarte Majofique polo of zwart hemdje, en zwarte sokken! Zwarte schoentjes en het haar zoals aangegeven gaat worden via de mail of app. Advies bij koud weer: maillot onder de broek en plastic zakjes over de voeten. Een extra hemd of shirt onder de polo mag ook, maar geen coltruien, omdat die zichtbaar zijn!

Prijsuitreiking bij de wedstrijden: Alle leden dragen het Majofique hemdje en de legging van de vereniging, en zwarte schoentjes + sokken. Is het te koud dan zal de coach anders beslissen (bv. jasje aan)

Tijdens de wedstrijden  mogen er geen sieraden gedragen worden en de nagels mogen niet gelakt zijn. Oorbellen die om wat voor reden niet uit kunnen moeten afgeplakt worden met huidskleurige pleisters. Dit geldt ook voor de straatoptredens! Men dient ervoor te zorgen dat de in bruikleen verstrekte kleding en accessoires in de meest optimale conditie blijven. Ook met het dragen van de legging (die kan doorschijnen), goed ondergoed eronder een boxer bv. Bij beschadiging, vermissing of onzorgvuldig gebruik worden de kosten die hieruit voortvloeien in rekening gebracht bij het lid.

Een baton en schoenen moet je zelf aanschaffen. Gerda en Jolanda weten welke soort baton en welke soort schoenen je nodig hebt. Zij kunnen de baton voor je opmeten.

 

Voor meer informatie kun je altijd bij Gerda Spaan of Jolanda van Gelder terecht.