Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Bestuur > Materiaalbeheer

Materiaalbeheer


Voor meer informatie kan je altijd terecht bij de coach Gerda Spaan.          

Benodigde kleding en haarfrutsels voor optredens en wedstrijden wordt door de vereniging beschikbaar gesteld. De kleding wordt alleen met toestemming van het bestuur of de instructrice gedragen en blijft eigendom van de vereniging. Een baton en schoenen moet je wel zelf aanschaffen. Dit kan eventueel (bij voldoende aanbod)tweedehands via de vereniging. Let wel: garantie tot aan de deur. Kijk dus goed even de spullen na voordat je over gaat tot koop.

Straatoptredens in de jurkjes: De leden dragen dan panty’s van de vereniging en zwarte schoentjes. Deze kosten € 2,-. Tijdens de straatoptredens dragen de leden het haar in een bepaalde stijl. Dit wordt voor die tijd aangegeven via de mail of een brief.  Voor jurkjes, broek pakken en overige frutsels zorgt de vereniging.

Straatoptredens in de trainingspakken: De leden dragen het pak, hieronder de zwarte Majofique polo, en zwarte sokken! Zwarte schoentjes en het haar zoals aangegeven gaat worden via de mail of informatiebrief.  Advies bij koud weer: maillot onder de broek en plastic zakjes over de voeten. Een extra hemd of shirt onder de polo mag ook, maar geen coltruien, omdat die zichtbaar zijn!

Prijsuitreiking bij de wedstrijden: Alle leden dragen de Majofique polo, de trainingsbroek van de vereniging, beenwarmers en zwarte schoentjes + sokken. Het jasje wordt hierbij niet gedragen!

Er mogen geen sieraden gedragen worden en de nagels mogen niet gelakt zijn. Oorbellen die om wat voor reden niet uit kunnen moeten afgeplakt worden met huidskleurige pleisters. Dit geldt ook voor de straatoptredens!

Men dient ervoor te zorgen dat de in bruikleen verstrekte kleding en accessoires in de meest optimale conditie blijven. Bij beschadiging, vermissing of onzorgvuldig gebruik worden de kosten die hieruit voortvloeien in rekening gebracht bij het lid.

 
 
 

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben