Majofique

U bevindt zich hier: Welkom > Archief > 2018

2018


17-07-2018

Succesvolle showavond!
Wat was het een mooie avond! Veel familieleden en andere belangstellenden hebben genoten van alle optredens van de leden van Majofique. Ook was een verloting met mooie prijzen.
En tijdens deze avond is deze nieuwe website de lucht in gegaan, met grote dank aan Berend Pennikhof!
 
 
Het programma zag er als volgt uit:
 1. Charissa van Gelder - solo
 2. Rachel Ubels- solo
 3. Vienna Ponstein - solo
 4. Aylaine -solo
 5. Jeugdteam
 6. Aylaine en Kim - 1 baton
 7. Nicole Ponstein - kidstwirl
 8. Aylaine en Jiska - duo
 9. Kim en Thirza - duo
 10. 10.Shannen Ponstein - solo
 11. Seniorenteam
 12. Charissa en Esmee - duo

13. Gezamenlijke show met de hele vereniging


14-04-2018

Wedstrijd in Nunspeet succesvol  met o.a. het seniorenteam in nieuwe pakken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor meer foto's 

 

Majofique start nieuwe wedstrijdseizoen met 5 podiumplekken

Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep is het nieuwe wedstrijdseizoen feestelijk van start gegaan. Nieuwe routines en nieuwe wedstrijdpakken en dan met 11 optredens 5 podiumplekken behalen, dat is een geweldige start van het seizoen.

Afgelopen zaterdag 14 april hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Nunspeet. Een spannende dag met nieuwe routines en het Seniorenteam voor het eerst de nieuwe wedstrijdpakken aan. Het was een lange dag, maar na de prijsuitreiking gaf het veel voldoening bij de leden en de coach.

De 1 batonners begonnen de dag. Kim Spaan uitkomende in de Intermediate Klasse en Aylaine Spaan uitkomende in de Beginners Klasse lieten een mooie routine zien, maar kregen helaas geen podiumplek. Ook Aylaine’s Dancetwirl op muziek van Snowwhite viel niet in de prijzen. Nicole Ponstein deed voor het eerst mee met Kidstwirl en zij behaalde geen prijs, maar wel een mooie score. Solisten Vienna Ponstein en Shannen Ponstein kwamen uit in de Introductie Klasse net als het duo Esmee v/d Bosch en Charissa van Gelder. Alle 3 optredens kregen te horen dat zij op de eerstvolgende wedstrijd uit mogen komen in de Novice Klasse. Zij kregen allemaal een diploma.

De podiumplekken waren voor: Charissa van Gelder, zij werd 1e met haar Dancetwirll in de Peewee Beginnersklasse en verdiende een gouden medaille.  In de Senior Novice Klasse mocht het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan een zilveren medaille in ontvangst nemen voor hun 2e podiumplek. In de Senior Beginners Klasse werd het duo bestaande uit Kim Spaan en Thirza Holstege eveneens 2e en verdienden ook een zilveren medaille. Het Jeugdteam bestaande uit: Jelissa, Vienna, Shannen, Charissa, Esmee, Nicole, Amy en Rachel lieten vandaag voor het eerst de nieuwe routine zien. De dames straalden op de vloer en de jury vond hun uiterlijk (make-up) prachtig. Zij kregen dan ook een 3e podiumplek met een mooie beker. Als laatste optreden mocht het Seniorenteam de nieuwe routine laten zien. De dames zagen er prachtig uit in hun nieuwe wedstrijdpakken. Zij kregen een 2e podiumplek en ook een beker.

 

 

Powered by CMSimple |
Template: ge-webdesign.de |
Webdesign: B. Penninkhof |
Inloggen leden & bestuur |
Inloggen om te bewerken.

nach oben